Referenties

“Peter is een praktisch, betrokken en daadkrachtig jurist. En een fijn persoon om mee te werken. Hij stelt in goed leesbare Nederlandse taal teksten op, handelt oplossingsgericht en houdt het belang van de opdrachtgever goed in ogenschouw waarbij hij ook het belang van de wederpartij in balans houdt. Hierdoor ontstaan prima bruikbare overeenkomsten met vooral een prettig (onderhandelings)proces.
Daarnaast is het ook gewoon een fijne persoon om mee samen te werken.”

Lars PaantjesOntwikkelaar & partner Vrolijk Leven

“Peter behoedt jouw bedrijf voor fouten die je niet wilt maken. Ik zie hem als een collega waarmee ik kan sparren over juridische issues die in ons bedrijf spelen en bel hem sneller dan een advocatenkantoor doordat hij werkt tegen heel schappelijke tarieven. Wanneer je een jurist nodig hebt die écht met jouw bedrijfsvoering meedenkt, zoek niet verder en bel Peter.”

Maarten PlasmansEigenaar Woonveste

“Peter is mijn juridische steun en toeverlaat. De samenwerking met Peter heeft ons de ruimte gegeven om ons meer op ons eigen vakgebied te richten. Onze juridische vraagstukken lopen zeer uiteen en zijn bij Peter in zeer goede handen. Hij is onze vertrouwenspersoon, is snel en staat altijd voor je klaar.”

Mounir BenyahyaManagment consultant Propos Consultancy